Over Klein Geschenkje

Cadeautje,Klein geschenkje

Klein geschenkje is een online webshop dat is begonnen als een gedachte in een moeilijke tijd, waarin wij veel leuke mooie kleine cadeautjes mochten ontvangen! Dat deed ons veel goeds en zo is wat begon als een gedachte, een super mooie webshop geworden! We zijn dan ook dankbaar dat we dit kunnen doen!

Onze webshop is met liefde samengesteld om jou inspirerende en eenvoudige winkelervaring te bieden. Regelmatig komen er weer nieuwe geschenkjes op te staan om zo een leuke afwisseling te hebben in onze online webshop!

Kracht van kleine cadeautjes

Bij klein geschenkje geloven we in de kracht van kleine cadeautjes die een grootste impact kunnen hebben. Een klein geschenkje kan een prachtige manier zijn om iemand te laten zien dat je om haar geeft! Het is altijd de gedachte, het hart en de inspanning achter het cadeautje die er het meest toe doet! Achter deze webshop zit dan ook een groot kloppend hart, een hart vol liefde en passie, met het oog voor het kleine! Een hart voor mensen!

Onze missie is om het geven en ontvangen van cadeautjes een speciale gedenkwaardige ervaring te maken! Want hoe leuk is het om een klein cadeautje te kunnen geven! Door te geven maak je niet alleen de ander blij, maar je wordt er zelf ook een blijer mens van! Een win win situatie dus! Een zegen om tot zegen te zijn!

Onze favorieten

 • auto draft

  Wintersjaal LOVED

   15,00
 • plate parel wit capiz schelp

  Plate parel goud CAPIZ SCHELP

   3,95
 • Cadeautje,Klein geschenkje

  Azur MOST SENSITIVE, natuurlijke zeepbar & gezichtreiniger, handgemaakt

   9,90
 • Cadeautje,Klein geschenkje

  Mok HART

   19,75
Cadeautje,Klein geschenkje

Als je op zoek bent naar leuke ideeën of suggesties?!

Laat ons dan de interesses van de ontvanger of specifieke details weten, en we helpen je graag met het bedenken van kleine cadeau ideeën.